English
Начало Сценарий С участието на Билети С подкрепата на Участници За реклама Презентации Контакти

Програмата на събитието е изключително практически ориентирана. Ще чуете представяне на HR проекти, които работят и постигат резултати. Проекти от различни сфери на управлението на човешките ресурси, реализирани в компании от различни индустрии. Сред лекторите ще видите представители на Аурубис, Либхер-Хаусгерете Марица, Плейтех България, СКФ Берингс България, Софарма Трейдинг, Теленор, УниКредит Булбанк, Rimac Automobili, RIU Hotels & Resorts и др. И този път ще имате възможност да чуете не само техните HR директори и мениджъри, но също изпълнителни директори, производствени директори и др. Защото управлението на хората в организациите е отговорност на всеки мениджър! А програмата на събитието ще покаже, че това наистина се случва и различни функционални мениджъри са ангажирани в разнообразни стратегически проекти, свързани с управлението на хората в организациите.

И специалните ни изненади за вас!

В конферентната програма за първи път ще включим и един различен формат. Формат, който ще ви даде възможност да направите бърза рефлексия за всичко, което сте чули и научили по време на събитието, и да го направите докато създавате нови контакти...

А за първите 40 регистрирани участници предлагаме изключителна възможност - да посетите три иновативни офиса - на Теленор, Монделийз и Перно-Рикар, за да видите как креативно се променя работното място и да чуете в кратки представяния как това се е отразило на удовлетвореността, лоялността и креативността на служителите.
©2021 bapm.bg. Всички права запазени.