English
Начало Сценарий С участието на Билети С подкрепата на Участници За реклама Презентации Контакти
Корнелия Венева
Корнелия Венева е директор "Човешки ресурси и администрация" в една от най-големите компании във фармацевтичния сектор – „Софарма Трейдинг“. Тя пое тази позиция от април 2017. В тази роля Корнелия отговаря за изграждането на уникална фирмена култура и утвърждаването на компанията като добър и социално отговорен работодател с фокус върху развитието на хората и иновативното мислене, за да се подсигури мащабното разрастване на Софарма Трейдинг в регионален и секторен контекст.
Корнелия има 16 години опит в сферата на човешките ресурси. Преди „Софарма Трейдинг“ тя работи в "SAP" на позиция мениджър и бизнес партньор "Човешки ресурси" за България, Сърбия, Румъния, Словения и Хърватска. През 2013 година Корнелия с екипа си получава приза HR Екип на годината, а през 2014 е отличена като HR Мениджър на годината.
В богатия си опит в областта на човешките ресурси, Корнелия е отговаряла за развитие на екипи и лидери, за изграждане на ангажираност сред служителите, за създаване на организационен дизайн и фирмена култура. Тя е ръководила основни процеси в областта на човешките ресурси като подбор, възнаграждения, обучения и комуникации. От 2012 г. Корнелия е и сертифициран бизнес коуч и треньор-обучител по теми свързани с личностно и лидерско развитие. В коучинг практиката си тя работи с бизнес лидери в България, Русия, Украйна, Унгария, Румъния и Израел.


©2021 bapm.bg. Всички права запазени.